Besøk også butikken i Vestby!

Kort vei fra E6-en mellom Oslo og Larkollen / Hvaler / Svenskekysten.

Henvendelser og bestillinger behandles og sendes daglig -- Åpningstider butikk i Vestby: Man: 15-18. Tir & Ons: Stengt, Tor: 15-18, Fre: 12-18, Lør: 10-15. Søn: Stengt -- Tor 13. og Fre 14. August: Langåpent til 21.00!

Om Surf1

Surf1 er butikken med alt du trenger for Stand Up Paddling (SUP), Bølgesurfing, Windsurfing, Kiting, Wingsurfing og Foiling. Høsten 2020 vil vi i tillegg starte opp med Skateboard.

Vi som driver butikken, er selv dedikerte utøvere som til sammen har vært mer enn 75 år i vannet, og bl.a. har windsurfet på internasjonalt nivå.

I løpet av perioden har undertegnede vært innom mange produsenter, men om jeg/vi ikke har vært så trofast til merket/merkene?, så har jeg/vi vært desto mer trofast til designer og utviklingsteamet som står bak merkene! 

Vi er opptatt av kvalitet, opptatt av å få riktig produkt til riktig pris, slik at vi kan bidra til den ultimate opplevelsen på vannet, som er vår lekegrind!

Vår misjon er å gi så mange vi kan den ultimate surfeopplevelsen, til en fornuftig pris.

For å lykkes med dette, er vår nettbutikk åpen 24/7 og vår nyåpnede butikk i Vestby er åpen mandag, torsdag, fredag og lørdag. Kom innom for en god surfeprat, og for å se nærmere på utstyret vi fører! 

Fornuftige priser får vi gjennom direkteimport av merkevarer som Slingshot, Moses, Patrik, Ezzy, Rip Curl, NeilPryde, JP, Solite, MFC, AL360, Reedin, Airush med mer.

Butikken vår finner du like sør for Oslo, kun tre minutter fra E6-en på vei fra Oslo til populære kite- og windsurfsteder som Jeløya, Larkollen, Hvaler og Svenskekysten!

Adressen er: Rådhusgata 14, 1540 Vestby.

Våre åpningstider er:

Mandag: 15.00 - 18.00
Tirsdag, Onsdag: Stengt
Torsdag: 15.00 - 18.00
Fredag: 12:00 - 18:00
Lørdag: 10:00 - 15:00
Søndag: Stengt

Lukk

Popup

Use this popup to embed a mailing list sign up form. Alternatively use it as a simple call to action with a link to a product or a page.

Age verification

By clicking enter you are verifying that you are old enough to consume alcohol.

Søk

Handlevogn

Handlevognen din er tom
Handle nå