Besøk også butikken i Vestby!

Kort vei fra E6-en mellom Oslo og Larkollen / Hvaler / Svenskekysten.

Henvendelser og bestillinger behandles og sendes daglig -- Butikken i Vestby åpnes etter avtale i flytteperioden

Om SURF1

SURF1 er spesialisten på alle typer surfsporter, i bred forstand. Vi surfer på land og på vann, og fører utelukkende de beste merkene innen hver sin kategori for at du skal få den aller beste opplevelsen. 

SURF1 er din spesialist på Stand Up Paddling (SUP), Bølgesurfing, Windsurfing, Kiting, Wingsurfing og Foiling. Videre utvider vi i høst med Skateboard, Snowboard og Sykkel. 

Vi som driver butikken er selv dedikerte utøvere, tidligere bl.a. på internasjonalt nivå, og som er å finne på vannet så snart forholdene tillater det. Gjør de ikke det, så finner du oss helst i skogen eller fjellet på sykkelsetet eller snowboardet. 

I løpet av årene har vi vært innom utallige produsenter, og om vi ikke har vært trofaste mot merkene, så har vi vært desto mer trofaste mot designerne og utviklingsteamet som står bak merkene. 

Vi er opptatt av kvalitet, opptatt av å få riktig produkt til riktig pris, slik at vi kan bidra til den ultimate opplevelsen på vannet, som er vår lekegrind!

Vår misjon er å gi så mange vi kan den ultimate surfeopplevelsen, til en fornuftig pris.

For å lykkes med dette, er vår nettbutikk åpen 24/7, og fra november 2020 flytter vi til Vestby Storsenter og har åpent 10-20 på hverdager og 10-18 på lørdager. Kom innom for en god surfeprat, og for å se nærmere på utstyret vi fører! 

Fornuftige priser, får vi gjennom direkteimport av merkevarer som Slingshot, Moses, Patrik, Ezzy, Rip Curl, NeilPryde, JP, Solite, MFC, AL360, Reedin, Airush med mer.

Butikken vår finner du like sør for Oslo, kun et halvt minutt fra E6-en på vei fra Oslo til populære kite- og windsurfsteder som Jeløya, Larkollen, Hvaler og vår sårt savnede svenske vestkyst!

Adressen frem til vi flytter er: Rådhusgata 14, 1540 Vestby.

Butikken holder stengt, men åpnes etter avtale i flytteperioden. Ta kontakt for å avtale åpning!

Lukk

Popup

Use this popup to embed a mailing list sign up form. Alternatively use it as a simple call to action with a link to a product or a page.

Age verification

By clicking enter you are verifying that you are old enough to consume alcohol.

Søk

Handlevogn

Handlevognen din er tom
Handle nå